Aside

Безплатно онлайн обучение по Affiliate marketing

affiliate marketing

Световната икономическа криза и свитите пазарни възможности са чудесна причина за „запознаване” с Affiliate маркетинга.

Афилиейт макретингът е интернет базиран маркетинг, който използва даден уеб сайт, за да докара трафик на друг. Принципите на афилейт маркетинга се доближават до онлайн маркетинга, но възнаграждава собственика на сайт А за всеки посетител, абонат, клиент и/или продажба, реализирана на сайт Б.

Дели се на:

 • PPI ( pay per impression)

Плаща се за всеки 1000 показани импресии. Няма значение дали рекламата е  банер или текст.

 • РРС (Pay per click)

Заплаща се за всеки клик върху рекламата.

 • PPL (Pay per lead)

Заплаща се комисионна за всеки посетител на сайт Б, „дошъл” от сайт А, който е осъществил определено действие –  попълнил е формуляр, анкета, регистрирал се е за бюлетин.

 • PPS (Pay per sale)

Плаща се при осъществена продажба – изключително популярен метод за реклама сред онлайн търговците.

Developix.net – форум, където можете да получите идеи за уеб дизайн, програмиране и SEO организирана БЕЗПЛАТЕН онлайн  Affiliate marketing курс, който обещава в рамките на 20 дни да ни научи как да печелим една средна за страната заплата месечно, без да излизаме от дома си. Обучението ще протече по формата e-mail абонамент, като за обратна връзка ще се използва самият форум. Този тип обучение предлага гъвкавост на времето, ефективна комуникация между обучаващият и обучаваният, както и възможност за преглеждане на архивни теми, което при едно живо обучение не е възможно.

Ако сте:

 • Интернет маркетинг специалист;
 • Собственик на уеб сайт или
 • Желаете да работите от дома си,

този курс е подходящ за вас. Ще имате възможност на достъпен език да научите какво точно е Search Engine Optimization, Pay per click реклама, как да използвате социални мрежи като Facebook, Twitter, Digg.com за реклама, както и редица други интернет маркетингови похвати.

Курсът стартира на 1 септември 2009 г. (вторник), затова побързайте със записванията  http://developix.net/affiliate-course/?ref=pr.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments

 1. Мерси за публикуването на информацията за курса! :)

 2. Ивелина Атанасова says:

  Удоволствието е мое :-)
  От СЕО гледна точка бях длъжна да попроменя текста и съдържанието, нядявам се нямаш нищо против!

 3. Классно всё: и картинка ,и информация

 4. Piratski says:

  Счастье – не награда за добродетель, а сама добродетель; не потому мы наслаждаемся счастьем, что обуздали свои страсти, а наоборот, наслаждение счастьем делает нас способными обуздать их. – Б. Спиноза

 5. Абсолютно нищо нямам против :)

 6. Miki says:

  Вижте каталога на партньорски програми http://parnorska.com/ .

Switch to our mobile site