Aside

Влез в клуба – безплатно е, а ще ти донесе приходи!

Използваш ли Facebook, Twitter, Skype, сайтове за запознанства, форуми? Имаш ли собствен сайт?

По колко лева на ден печелиш от писането в тези социални мрежи, форуми и блогове? А искаш ли?

Може би днес е време да започнеш - влез в клуба, увеличи доходите си!!!

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

 1. Пламен Тодоров says:

  А ще може ли да ни удостоите с малко повече информация?

  Поздрави за блога, изключителен е)

 2. Ивелина Атанасова says:

  Здравейте, Пламен, радвам, че блогът ви допада.

  Всъщност става дума за affiliate маркетинг мрежа – регистрирате се -> основателите на сайта ви обучават какво и как (безплатно!) ->избирате си някой от продуктите -> слагате негов банер или линк в свой профил,подпис или на свой сайт ->това води потребители към клиентския сайт, които купуват продуктите, а за вас това означава процент от продажбата на всеки продукт.
  Става дума за стандартна партньорска програма.

  Не знам до колко сте наясно с affiliate маркетинг принципите и различните партньорски програми, мисля че интервюто на Борил ще ви помогне.

 3. Пламен Тодоров says:

  Благодаря ви много за информацията
  Аз предимно се занимавам с affiliate маркетинг и ще го разгледам за всеки случай.

 4. Еее викам някой нов клуб, а то бил тоя който влязох вчера :P

 5. CHILIEV says:

  Какъв точно е продукта? Хостинг, билки, виагра? Как може да рекламирате нещо от рода “елате да спечелите пари”, разни високопарни изрази за лесно печелене на пари, но никой не казва какъв точно е замисъла. Малко кофти ми се струва първо да се регистрираш и след това да те информират за какво иде реч. По принцип pay per sale афилиейт програмите (каквато предполагам е тази) си имат стройна и ясна политика. Дайте повече информация.

 6. Николай Стамов says:

  Изглежда интересно и би се вписало в lifestyle-a ми.Ще го пробвам,Благодаря за информацията. :)

 7. Ивелина Атанасова says:

  Здравей, Chilev! Благодаря ти, че се включваш с коментар, но колкото съм съгласна с теб, толкова и не съм. Програмите с “хостинг, билки и виагра” отдавна не са печеливши проекти и със сигурност няма да ти донесат приходи – не и в България. Освен това държа достатъчно на блога и читателите си, за да не си позволя да толерирам или рекламирам продукти, които аз самата не бих закупила!!!!!

  Идеята на mip-club е да има различни продукти, разпределени по категории и всеки да има възможността да си избира в коя програма да се включи. Естествено докато се “запълнят” различните категории ще е необходимо време. За момента, до колкото ми е известно, до дни трябва да стартират първите продукти, които са свързани със Св. Валентин и нямат нищо общо с вибратори или секс-играчки – нищо не ти пречи да се регистрираш в базата данни, да преминеш обучението (ако сметнеш, че ти е необходимо) и да решиш след това дали условията и продуктите те устройват или не!

 8. CHILIEV says:

  Мерси за разяснението @Ивелина Атанасова . Вече получих нужната информация “от извора” както се казва в един форум. Не съм се регистрирал все още в тази програма. Все още ми се струва странно да трябва първо да се регистрираш за да разбереш за какво става дума. И още нещо – каква е тази рекламна кампания, която върви, а сайта е още в процес на разработка. Та нали именно той трябва да е стожера на цялата тая система.

  Както и да е. Аз лично информация получих за което благодаря и на този блог и на екипа на програмата. Всеки има своя стратегия и замисъл за развитие на нещата.
  Успех на вас и програмата и на вас в програмата. Поздрави ;)

 9. Ивелина Атанасова says:

  @CHILIEV, имам ти мейл адреса – поемам ангажимента да ти напиша един-два реда, когато всичко стане напълно завършено в mip-club – да надникнеш тогава. Ще се радвам след това пак да споделиш какво мислиш за програмата. Съгласен?

 10. CHILIEV says:

  Разбира се. Няма проблем. Не съм анти-настроен, просто съм резервиран.
  Благодаря още веднъж за коректността.
  Поздрави ;)

 11. Ивелина Атанасова says:

  Всъщност аз ти благодаря, CHILEV! Приемам го като лично предизвикателство да успея да променя вътрешната ти нагласа спрямо продуктите и мрежата :-)

 12. Симона says:

  Много хубава възможност! Благодаря:)
  Вече се регистрирах и нямам търпение да направя първите си стъпки в това начинание.

Switch to our mobile site