Aside

Ето, че нещата се променят …

Днес Икономедиа се похвалиха с техния Вестник 2.0., който може да бъде прочетен и “разгледан”, защото май предизвиква повече емоции и любопитства, отколкото реално да бъде четен (все пак е уникален по рода си продукт!), на ул. “Граф Игнатиев”, на витрината на Техномаркет!

Използваната технология е Touch Screen SonicAd.

Дет се вика “Евала”. А всички софианци искам да занят, че им завиждам в момента жестоко, много искам да го пипна и аз това чудо на техниката :-)

Вестник 2.0 from Economedia on Vimeo.

Отделям специално внимание на новата технология и на интерактивните “Дневник” и “Капитал” не само защото е идеята е иновативна и уникална за момента в България, но и по повод интервюто и разгорещялата се покрай него дискусия за електронните книги, откраднатите авторски права, кой до колко е защитен, какво искат и какво очакват потребители и издатели, която се заформи преди дни тук.

За любопитните, надникнете в “Забраненеата книжарница bookbg.net – заплаха или необходимост” и в случай, че не сте участвали в дискусията, прочетете коментарите – заслужава си!

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

 1. Marti says:

  Гледай ти, аз съм софиянец пък от теб разбрах за тази иновация, довечера мисля да я разцъкам, благодаря ти и браво на Дневник – единственият смислен медиен продукт у нас.

 2. Ивелина Атанасова says:

  Съгласих се – на Икономедиа съм им заклет фен, всичко, което издават го правят с изключителен професионализъм. Медия, достойна за уважение!

 3. Виолина Петрова says:

  Страхотно! Уникално! Чак ми се доходи до София :)

 4. Присъединявам се към бравото – и за теб, и за Икономедиа :) И аз научих от теб за тази иновация.

 5. Ивелина Атанасова says:

  Много се радвам, че съм била полезна – споделете впечатления след като видите вестника на живо!

 6. калин says:

  супер яко, Продължавай в същия дух Ивелина

 7. Ивелина Атанасова says:

  Благодаря, Калине!

 8. Супер е, много се кефя на тъч скрийн технологията. За пръв път я пипнах на автогарата в София :)

 9. Уау, и аз от теб разбирам за това, даже доста съм назаднала – гледам цели 8 дни от поста ти! Браво на Икономедия, аз също съм имфен – едно от малкото вестникарски издателства, които не се страхуват от новостите, а дават с пълен напред.

 10. Ивелина Атанасова says:

  Ей, Васи, престраши се и ти да пишеш тук :-) Благодаря! Те Икономедия, затова за Икономедия – не можем да разчитаме на стари лаври, за съжаление – светът и бизнесът се развиват, редно е и ние да го правим с тях!

Switch to our mobile site