Aside

Кой спечели КЕШДВЪРТАЙЗИНГ по повод посещението на Майкъл Лийндер и семинара му по е-мейл маркетинг?

Като медия партньор на семинара по е-мейл (директен) маркетинг на Майкъл Лийндер, организиран от Интерконтакт на 25.февруари в Интерекспо център София, подаряваме книга със съвети за успешни практики.

Победителят в играта беше определен от Иво Николов, Operations Manager - Inter Contact Bulgaria

Иво,
Като представител на „Интерконтакт”, организатор на посещението на Майкъл Лийндер в България и семинара му по директен маркетинг,  би ли посочил ти печелившия от томболата на markbit.net за книгата „КеШдвъртайзинг”, съдържаща конкретни съвети за повишаване ефективността от всяко рекламно послание!

Моля те, посочи две числа от 1 до 50 без 29,30,31,32,46 (моите коментари) – първото е победителят, второто ще бъде контролно ако победителят не се свърже с нас!

Ивелина Атанасова

И победителят е …..

Благодаря за честта! Избирам числата:  7 и 37

Иво Николов

Моля, Янита Янес (коментар №7) – победител и да ми изпрати своя адрес за доставка.

Честито!

Ако Янита не се свърже с нас до края на седмицата, за победител се счита Хараламби Калев (коментар №37).

На всички останали, благодаря, че се включихте!

Ако работите в областта на маркетинга и продажбите или разработвате е-мейл темплейти, кампании, бюлетини (newsletters) горещо ви препоръчвам да се посетите семинара по е-мейл (директен) маркетинг на Майкъл Лийндер. Преференциалната такса от 296лв. с ДДС, е валидна за регистриралите се до 12 Февруари (още 2 дни!), след което става 396лв. с ДДС. Обучението по е-мейл маркетинг ще се проведе на 25 Февруари 2010 в София.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Switch to our mobile site