Aside

Известен е победителят в томболата за безплатен пропуск за Digital Marketing Seminar, организирана от MarkBit.net

Както обещах на 25.10.2010г. ще обявим победителя от томболата за безплатен пропуск за семинара по дигитален маркетинг с Герман Сакристан, организиран от Интерконтакт България на 25.ноемри. 2010г.

В томболата за безплатен пропуск се включиха 15 души, надявам се причината да са кратките срокове на томболата, а не липсата на желание за нови познания и контакти в областта на дигиталния маркетинг.

Победителят беше избран изключително благодарение на математиката – сумирах цифрите от датата, край на томболата и коментарът с този пореден номер се оказа победител.

В случая това е:

Кремена Печанова – читател с коментар номер 7 от 19.10.2010г.

Кремена Печанова ще получи уведомителен емейл за наградата си, за да уточним подробностите около получаването й.

Наградата на победителя включва:

  • Платена семинарна такса
  • Работни материали
  • Кафе-паузи, обяд, коктейл
  • Сертификат за участие в семинар – обучение

Благодаря на Интер Контакт България за наградата, която осигуриха!

Интер Контакт България е  създаден през 2002 г.  с основна дейност организиране и  провеждане на семинари и  фирмени обучения. Само за 2010г. те организираха два от най-добрите семинари по интернет маркетинг – Email Marketing Masterclass и Social Media Masterclass с Майкъл Лийндер и вече работят по програмата за предстоящата година.

Ако сте любопитни от предстоящите им маркетинг семинари, регистрирайте се да получавате уведомления и покани в електронната си пощенска кутия.

Още веднъж, честито на късметлийката Кремена! Ще очакваме с нетърпение разказа й за всичко ново и интересно, което е научила и да ни разкрие интересни тактики и съвети за това как се правят успешни кампании в някои от най-конкурентните пазари в света.


За всички, които не спечелиха пропуск, не съжалявайте, Интер Контакт  подаряват допълнителни два безплатни пропуска за Digital Marketing Seminar! Условията за участие можете да намерите в групата за Social Media Marketing seminar във Facebook.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

,

Comments

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ivelina Atanasova, Ivelina Atanasova. Ivelina Atanasova said: Известен е победителят в томболата за безплатен пропуск за Digital Marketing Seminar, организирана от MarkBit.net | http://bit.ly/dnWzgU [...]

  2. [...] маркетинг с лектор Герман Сакристан и на MarkBit за предоставения пропуск за събитието. Прекарах един приятен и ползвотворен ден на този [...]

Switch to our mobile site