Aside

Перфектната хостинг компания

Перфектната хостинг компания е бърза, сигурна и надеждна.

Перфектната хостинг компания ти говори.

Перфектната хостинг компания отговаря на „травиалните” ти технически въпроси и дилеми без значение по кое време на денонощието питаш IT отдела за помощ.

Перфектната хостинг компания настройва поддомейните и паркираните ти домейни, без значение дали това й влиза в задълженията и колко лесно би могъл да се справиш сам (само да можеше).

Перфектната хостинг компания не пита – тя помага.

Перфектната хостинг компания те съветва.

Перфектната хостинг компания не позволява на сайта ти да бъде недостъпен.

Перфектната хостинг компания има лице.

Перфектната хостинг компания работи за бизнеса на клиентите си.

Перфектната хостинг компания обучава клиентите си.

Коя е перфектната хостинг компания за вас?

 Хостинг и Домейни от Jump.bg

Jump.bg предлага богат набор от услуги на своите клиенти – домейни, уеб хостинг решения, виртуални и наети сървъри, стандартни пакети и индивидуални конфигурации.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

,

Comments

 1. Не съм работил с тях. Но от изброеното горе, без да правя излишна реклама, бих казал че Суперхостинг отговаря 1:1. Или с други думи – супер доволен съм от тях и за мен те са близо до перфектната хостинг компания.

 2. Utremer says:

  Перфектната хостинг компания не съществува… поне в момента и в България. Всъщност горните характеристики се отнасят за сеяка една компания, предлагаща услуга, независимо в каква сфера. Дано скоро се появи. Или може би вече я има? ;)

 3. Любо, аз пък съм на мнение, че “жестоката” конкуренция на пазара вече ги е научила да бъдат “перфектни” и към момента дори са може би единствените в бранша, които го постигат. Съгласна съм с теб, че би било хубаво ако подобно поведение към клиентите беше масово явление, но за жалост все още не е.

  С Методи Дреновски, управител на Superhosting сме съавтори в “Блогопедия” и впечатленията ми и от него, и от компанията са повече от позитивни и мога само да адмирирам всичко, което правят през последните години, така че мога само да се съглася с Иво.
  Иво, много ти благодаря, че се включваш с коментар по темата.

  С Алекс от Jump.bg се познаваме от съвсем скоро, но и компанията е на едва няколко месеца. Вярвам обаче, че е въпрос на много малко време преди да се превърнат в ключов играч на пазара.

 4. Работя с тях и съм доволен от съпорта :)

 5. Philip Dudin says:

  ICDSoft :)

 6. Георги says:

  Всички са пефектни отначало проблемите ( при някой ) почват като се натрупат клиенти. Дано не сте от тях
  Иначе в сайта не намерих какви са параметрите на хостинга като процесорни минути например.

 7. Иван says:

  Търсих, но не намерих, колко са различните лимити за различните хостинг планове – процесорни мин и т.н. Хубаво е да се знаят тези лимити

 8. Здравейте,

  благодаря за отзивите и въпросите Ви.

  По отношение на параметри и лимит – не сте намерили такива, защото няма. Разчитаме изцяло на load balancer технология, която изолира потребителските акаунти в собствени ресурси и когато има даден вид натоварване, балансърът го държи само в този акаунт. Единственото нещо, което може да се случи при натоварване от даден сайт, е да забави самото му отваряне, но не и да навреди на своите съседи.

  Надяваме се и се стремим качеството на услугата ни да е еднакво стабилна за всички и по всяко време, без значение колко са клиентите и колко време е минало.

  Ако имате още въпроси не се колебайте да ги зададете отново!

  Поздрави,
  Александър Атанасов
  Jump.bg

 9. Wermillion says:

  Ползвал съм услугите на Jump.bg и определено заслужават адмирации. Също така ползвам и услугите на още 2-3 хостинг компании и определено всички те са на изключително високо ниво, както съпорта им, така и отношението към клиента.

Switch to our mobile site