Aside

Спечелете своето БЕЗПЛАТНО копие на КЕШВЪРТАЙЗИНГ

Миналата събота публикувах интервю с експерта по директен маркетинг Майкъл Лийндер, което той даде специално за markbit.net. Майкъл Лийндер ще бъде основен лектор  на организирания от Интерконсулт, България e-Mail Marketing Masterclass нан 25.февруари.

Днес стартираме томбола с награди.

Какви са условията?

Стандартни – публикувайте коментар до 09.февруари и участвайте в играта! Коментарът може да е линк затова, че сте споделили “играта” с приятели, може да бъде на коментар на тема “защо искате да прочетете Кешдвъртайзинг”, или до колко използвате директния маркетинг и реклама в своя бизнес, може и да е просто “Здравей!”, няма значение. Eдинствено грубите, арогантните и нецензурните коментари няма да бъдат допускани до участие в томболата.

Победителят ще бъде обявeн на  10.февруари.

КЕШВЪРТАЙЗИНГ или 100 начина да увеличите директно вашите приходи чрез реклама!” е книга на Дрю Ерик Уитмън.
Ето какво казва авторът за своята книга

Рекламата не цели да забавлява, да е оригинална и остроумна! Рекламата е тук, за да продава стоки, които ще направят живота ви по-лесен, по-смислен, по-щастлив!

Книгата разкрива основните принципина потребителското поведение, 41 доказани техники да продадете всичко на всеки, 22 стартови думи с психологическа сила, 7 начина да увеличите онлайн реакциите, психологията на шрифтовете, на цените, на цветовете.

Това е една от любимите книги в библиотеката ми и уверявам ви – заслужава си да бъде прочетена!!!

Внимание: Всички транспортни разходи по доставката на книгата са за сметка на markbit.net!

Успех на всички!


About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

  1. [...] Като медия партньор на семинара по е-мейл маркетинг на Майкъл Лийндер, организиран от Интерконтакт на 25.февруари в Интерекспо център София, подаряваме книга със съвети за успешни практики. [...]

  2. [...] си купих „Кешвъртайзинг“ – книга, за която научих от блога на Ивелина. [...]

Switch to our mobile site