Aside

Иво Николов: Целта ни е да запознаем българските мениджъри как най-ефективно да използват директния маркетинг за своя бизнес

Голяма част от приятелите, студентите и партньорите ми искрено съжалиха, че по една или друга не успяха да присъстват на семинара по директен маркетинг – email Marketing Masterclass на Майкъл Лийндер. Затова подвластна на блогъра в мен и възползвайки се от честта на бъда медия партньор на събитието, с Интерконтакт решихме да публикуваме няколко статии по темата.

Преди това, разбира се, поговорих с организаторите за трудностите, отговорностите и удоволствието да организираш толкова мащабно събитие с едни от най-известните експерти по директен маркетинг в световен мащаб и защо са избрали именно популяризирането на директния маркетинг.

От кога Интерконтакт, България се занимават с организирането на събития?

Интер Контакт България ЕООД  е  създадена през 2002 г.  с основна дейност организиране и  провеждане на семинари и  фирмени обучения. Основната ни цел е да запознаваме фирмите с актуалните промени, настъпващи в нормативната уредба, систематизирано и навреме да представяме всички новости, влияещи на дейността на различните организации.

Тематиката на  предлаганите от нас семинари и  обучения включва:  счетоводство, данъци, осигуряване, трудови правоотношения, човешки ресурси, финанси, мениджмънт & маркетинг, търговско & административно право, етикет и протокол, строителство и местно самоуправление. Интер Контакт България ЕООД работи с обучаващи и консултанти с богат професионален опит както в обучението, така и в практиката.  Така ние отговаряме на интересите и нуждите на клиентите си и предоставяме семинари и обучения на  високо професионално ниво. От основаването на фирмата досега сме провели над 300 отворени семинари и вътрешно-фирмени обучения, в които са взели участие служители от различни управленски нива на водещи фирми и организации.

Защо решихте да организирате семинари с най-добрите експерти именно в областта на директния маркетинг?

От самото създаване на фирмата използваме директен маркетинг и много пъти сме се убеждавали колко ефективен вид маркетинг е това и до какви  резултати води. Курсовете, които преминахме в Европейската Академия по Директен и Интерактивен Маркетинг (EADIM) ни дадоха възможността да се запознаем с едни от най-добрите ескперти в Европа и Света и ни вдъхновиха да развием серия от конференции и семинари в областта на директния маркетинг. Целта ни е чрез тези семинари да запознаем българските мениджъри как най-ефективно да използват този вид маркетинг в своята дейност.

Какво ви дава и взема един семинар по директен маркетинг?

Всеки един семинар ни дава ново предизвикателство,  емоции и увереност, че сме на прав път и че хората реално искат да получат информация в областта на директния маркетинг. Това , което отнема е доста време и усилия за организиране на кампаниите и самото провеждане. Общо взето подготовката на всеки семинар  започва 5 месеца преди датата на самото събитие.

След Дрейтън Бърд и Майкъл Лийндер кой е следващият лектор, когото можем да очакваме в България по ваша покана?

Вече сме в процес на подготвяне на следващото обучение, което е изключително важно за всички, които се занимават и или започват да се занимават с  директен маркетинг.
Отново ще поканим най-добрите и доказани експерти в тази област. Самата тема и предмет на обучението за сега ще запазим в тайна.

Интервюто на Иво Николв като представител на Интерконтакт България е дадено специално за markbit.net и се публикува за първи път тук! Благодаря на Иво за оказаната чест, а на Интерконтакт България пожелавам най-искрено многобройни бъдещи успехи.

Организаторите:

Иво Николов е Marketing & Operations Manager  в Интер Контакт България ЕООД.

С квалификация по директен маркетинг от EADIM 2009г. ( Европейската Академия по Директен и Интерактивен Маркетинг ). 3 години практически опит в областта на Директния Маркетинг по B2B и B2C кампании комбиниращи директна поща, е-мейл маркетинг и телемаркетинг

В следващите няколко дни ще публикувам негови статии с tips&tricks в областта на директния маркетинг и b2b email комуникациите.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

, , ,

Comments

  1. [...] по повод грешките в социалните мрежи, вчера се чух с Иво Николов е Marketing & Operations Manager  в Интер Контакт България, който ме зарадва с новината, че Michael Leander, [...]

  2. ivaylo says:

    prekrasno e haresvami mnogo,interesuvam se mnogo za tova.

  3. [...] Иво Николов, Marketing & Operations Manager  в Интер Контакт България се присъедини и втория ден, за да говори как най-добре да се генерират приходи от поведението на потребителите в сайтовете. Най-интересният инструмент, който той показа за отчитане интереса на потребителите и релевантността на всеки от параграфите в даден сайт бе ClickTale. Чрез него фирмите могат да видят в различни цветове къде се намира най-важния текст, както и къде най-много се насочва вниманието на потребителите. [...]

Switch to our mobile site