Aside

Мобилна версия на markbit.net

С оглед нарастване ползваемостта на мобилния интернет и четимостта на нобините през мобилния телефон, от 18.01.2010г. markbit. net също предлага мобилна версия на съдържанието си.

Ще се радвам ако има някакви проблеми или напротив сте впечатлени от начина, по който сайтът изглежда на мобилния ви телефон да споделите!

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

 1. Ерол says:

  Изглежда чудесно. Може би ще е необходимо да си подравните текста, така че да е по-прегледен и с телефони с по-малък дисплей. Не ви работи опцията за submit на коментар през мобилният ми телефон, като ми дава съобщение за несъшествуваща страница. Успех.

 2. Ивелина Атанасова says:

  Много ти благодаря за коментара, Ерол, много ми е полезен. Ще ми кажеш ли само какъв е телефона ти, за да отчета различните изгледи и при различните телефони?

 3. Телефонът ми е Nokia 6103 и е с Глобулска карта. Първоначално се опитах да изпратя коментара директно чрез телефона и тогава ми даде съобщението за несъществуваща страница. Иначе няма проблем, всичко си работи.

 4. Ивелина Атанасова says:

  Всъщност имаше 3 или 4 еднотипни съобщения, чакащи за одобрение. Възможно е това да е причината, но ще го проверя при всички положения – още веднъж благодаря!

 5. Явно еднотипните съобщения пристигат при вас със закъснение. 3 или 4 пъти съм пратил един и същ коментар, понеже се получаваше съобщение за липсваща страница и аз се опитах да пратя коментара няколко пъти. Може би се получава закъснение при обмен данни чрез мобилния. И аз ще го имам пред вид. Лек ден и успехи.

 6. Ивелина Атанасова says:

  Всички коментари минават през спам-филтър :-)

Switch to our mobile site