Aside

EventEX 2010 – изложение за изложители

На 29 април 2010 в хотел Експо София ще се проведе EventEX – изложение за организаторите на събития.
Целта на събитието е да засили сътрудничеството между компаниите, които организират различни специални събитие, както и да представи услугите на такива компании пред широката публика.
Вярваме, че България е изключително привлекателна дестинация за провеждането на световни бизнес събития. За целта е нужна координация и сътрудничество между фирмите организатори и засилено промотиране на България, като отлично място за провеждане на мащабни събития.” казва Ованес Ованесян, собственик на Web& Events.
Сред записалите се изложители на Eventex 2010 има организатори на събития, изложбени и конгресни центрове, кетъринг компании, PR агенции, фирми за техническо оборудване и всяка друга фирма, занимаваща се със специални събития.
Eventex 2010 е продължение на форум MICE България, на който специалиста в областта на ивент мениджмънта и туризма дискутираха горещо кои са пречките и предимствата на България като световна дестинация за провеждане на бизнес мероприятия. С тази поредица от срещи в областта на събитийния мениджмънт, организаторите са убедени, че скоро България ще бъде готова да бъде гост на световни бизнес събития.
Посещението на изложението е със свободен достъп след регистрация на сайта на събитието.
За информация и записвания, посетете eventex.biz.
Markbit.net е медия партньор на събитието!

На 29 април 2010 в хотел Експо София ще се проведе първото и единствено по рода си изложение, насочено към организаторите на събития. Изложението се организира от Web&Events – организатори на нашумелия форум „Кариера в България. Защо не?” и Уеб Експо, както и хотел Експо София.Еventex 2010 е първото изложение в България за организатори на специални събития и браншовете, които ги обслужват. Целта на събитието е да засили сътрудничеството между компаниите, взимащи първостепенно или второстепенно участие при организацията на специално събитие, както и да представи услугите на такива компании пред широката публика.„Вярваме, че България е изключително привлекателна дестинация за провеждането на световни бизнес събития. За целта е нужна координация и сътрудничество между фирмите организатори и засилено промотиране на България, като отлично място за провеждане на мащабни събития.” – убеден е Ованес Ованесян, собственик на Web& Events.Изложители на Eventex 2010 ще бъдат организатори на събития, изложбени и конгресни центрове, кетъринг компании, PR агенции, фирми за техническо оборудване и всяка друга фирма, занимаваща се със специални събития. Очакват се над 1000 посетители.Eventex 2010 е продължение на форум MICE България, на който специалиста в областта на ивент мениджмънта и туризма дискутираха горещо кои са пречките и предимствата на България като световна дестинация за провеждане на бизнес мероприятия. С тази поредица от срещи в областта на събитийния мениджмънт, организаторите са убедени, че скоро България ще бъде готова да бъде гост на световни бизнес събития.Посещението на изложението е със свободен достъп. Изисква се само кратка регистрация на сайта на събитието.

Изложението се организира от Web&Events – организатори на форум „Кариера в България. Защо не?” и Уеб Експо, както и хотел Експо София.

Повече информация за събитието е достъпна на www.eventex.biz.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

,

Comments

  1. [...] 2010 by 80de Днес проследих по twitter една конференция – eventex… Честно да си призная радвам се, че не отидох. [...]

  2. Като медия-партньор на събитието за мен е истинска чест и удоволствие да узная че, че сте разбрали за него именно чрез MarkBit.net.

Switch to our mobile site