Aside

Каква е психологията на успеха според Браян Трейси?

Каква е психологията на успеха и кои са най-успешните техники за управление на времето? Може да научите лично от Брайън Трейси в рамките на неговия първи семинар в България, организиран от Интер Контакт България на 25.февруари.2011г.

Бpайън Tpейси е светoвнoизвестен автop на десетки книги, на над 300 аудиo и видеo пpoгpами за личния успеx и бизнеса, пpoдадени в милиoнни тиpажи и пpеведени на пoвече oт двадесет езика. Пpoфесиoнален лектop, тoй всяка гoдина oбучава над 250 000 души oт десетки стpани пo света. Бизнес кoнсултант е на пoвече oт 500 глoбални кopпopации, сpед кoитo “IBМ”, “Хеrох”, “Fоrd”, “МсDоnnеll Dоuglаs”, “Неwlеtt Расkаrd”, “US Bаnсоrр” и “Fеdеrаl Eхрrеss”. Оснoвател и пpезидент е на “Briаn Тrасy Intеrnаtiоnаl“, кoмпания oпеpиpаща в 31 стpани пo цял свят.

Бpайън Tpейси е категорично убедени и изповядва разбирането, че всеки човек е различен, а неговото щастие е като смесица от емоциите и преживявания, строго определени от средата и живота, който живее. Той смята, че единственият начин, по който разбираме дали сме взели правилното решение и дали сме направили правилната инвестиция е когато се вслушваме в сърцето си и останем верни на себе си и вътрешния си глас.

Според него не бива да си поставяме „ограничения на щастието”, защото то ни принадлежи и колко по-заслужили се чувстваме да сме щастливи, толкова по-вероятно е действително да се чувстваме щастливи. А щастието е ключова мярка, принцип във живота ни, който трябва да бъде приет като пътеводна светлина и всяко наше решение да му бъде подчинено.

Разбира се, в живота ни се налага безброй много пъти да направим малки, понякога дори хиляди нищожни стъпки, преди да достигнем истинското и пълно щастие, но според Брайън Трейси най-важното е „крайният резултат да си заслужава цената и търпението”.

Според него пътят към щастието е следствие от изпълнението на три прости стъпки:

Първо  – превърнете идеите си в действие и разчитайте на собствените си усилия.
На второ място, нека всяко ваше действие и решение да бъде подчинени на стремежа ви към постигането на лично щастие.
На трето място, бъдете готови да работите здраво и да платите цената, за да получите удовлетворението, за което мечтаете. Бъдете готови да дадете повече, отколкото са очакванията спрямо вас и успехът ви е гарантиран.


Пропуските за участие в семинара на Брайън Трейси са вече в продажба, купете или подарете един безценен коледно-новогодишен подарък от ТУК.

Всички участници в семинара на Брайън Трейси ще получат бестселъра му “GOALS”- „Как да постигнете всичко, което искате – по-бързо отколкото сте си представяли! В зависимост от избрания пакет за участие ще получите допълнително и различен комплект от бестселърите му, преведени на български език: „100 абсолютни закона на успеха”, „Изяж жабата” и „Как да постигаме целите си”.

Датата е 25 февруари 2011. Мястото е: зала 3 на НДК.

Записалите се до 31 януари 2011ползват 50,00лв. отстъпка от цената.

Може да следите събитието и във Facebook: http://www.facebook.com/briantracybg

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

, ,

Comments

  1. [...] си мислех, че имам отговор, а в края на семинара му „Психология на бизнес успеха”, който се проведи на 25.февруари вече знаех, че всъщност [...]

Switch to our mobile site