Aside

Contacto.bg – All about business

Българската бизнес социална мрежаContacto.bg разширява предлаганите услуги в полза на българския бизнес, което приключва процеса по трансформация от бизнес социална мрежа в бизнес общност.

Contacto.bg стартира през есента на 2008г. с визията да създаде среда на българския бизнес и неговите служители, в която те да обменят know-how знания и да се дискутират „горещи теми” по браншове.

През лятото на 2009г. contacto.bg стартира и своята „работна борса” като дава възможността на работодателите не само да наблюдават компетенциите и начинът на разсъждение и интересите на своите потенциални служители, но и да ги информират за свободните работни позиции в своите организации.

Всяка фирма, която поддържа профил в contacto.bg може да посочи информация за предмета на своята дейност, да сподели своето портфолио, а от началото на февруари 2010г и своя продуктов каталог.

Продуктите ще бъдат разпределени в категориите:

  • Индустриални продукти;
  • Клиентски продукти;
  • Продукти и материали и
  • Услуги

За повече информация и регистрация посетете: www.contacto.bg

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Switch to our mobile site