Aside

Задайте своя въпрос към Ричард Брансън

Ричард Брансън или сър Ричард Брансън е британски бизнесмен, чието имущество се оценява на над 4,4, млрд. британски лири. Собственик е на конгломерата “Върджин груп”, който наброява над 350 компании. Известен е с нетрадиционните си бизнес похвати, чрез които умело съчетава забавното с полезното в бизнеса. Житейският девиз на Ричард Брансън е  „Смелите не живеят дълго, но предпазливите изобщо не живеят.“

Последната му книга, трета поред, която беше издадена преди няколко месеца е „Бизнес отвъд ограниченията“.

Та този Ричард Брансън участва в поредния WebEX, организиран от Cisco и предоставя възможността на всички желаещи интернет потребители да му изпратят един въпрос. Отговори на поставените му въпроси той ще даде на живо, на 17.март (сряда) от 17,00ч западно-европейско време, което означава 18,00ч – българско.

За регистрация и за да се възползвате от възможността да зададете своя въпрос към Ричард Брансън, кликнете с мишката върху банера.

Какво попитахте Ричард Брансън? :-)

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Switch to our mobile site