Aside

Най-лошата работа в света – вирусна кампания в израелски стил

Оказва се, че рекламите на бутилирана вода са едни от най-креативните!

Израелската рекламна агенция TwentyThree стартира едва преди дни вирусна кампания на бутилираната вода на “Water &”. Целта на рекламата е да представи бутилираната вода като напитка за релакс, освежаване и презареждане и естествено, за да бъдат различни и да привлекат внимание рекламият клип е …….

Всъщност, вижте сами!

Агенцията, която реализира рекламната кампания са я замислили като вид състезание в рамките на което всеки, който успее да връчи бутилка с конкретната марка вода на министър председателя на Израел ще спечели 10  000 долара. Уловката се състои в това, че всъщност Бенямин Нетаняху е най-силно охраняваната личност в света и предвид неяснотата на съдържимото в бутилката, която хипотетично ще му бъде връчена,  определено ми е интересно как ще се развие самата кампания, до колко успешна ще бъде тя и всъщност какво ще се случи с човека, който успее (ако се намери такъв)!

Сайтът на рекламната кампания е този: helpbibi.co.il, странно защо страницата не се отваря :-)

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Switch to our mobile site