Aside

Видео лекция: e-mail Marketing Masterclass на Майкъл Лийндер в България

В края на месец февруари, Майкъл Лийндер беше в България за своя email Marketing Masterclass и повярвайте ми това беше един от най-ценните семинари, които бях посещавала някога. За Майкъл Лийндер мога да кажа само прекрасни неща и едно от тях е че той е невероятен лектор.

Един месец след семинара, Майкъл и организаторите на семинара му в България – Интерконтакт, организираха видео конферентен уебинар, на който бяхме поканени всички, присъствали на мастъркласа – за да преговорим и да затвърдим наученото.

С разрешението на организаторите и за да се убедите в думите ми, че семинарите на Майкъл Лийндер определено са събитие, което си заслужава да бъде посетено, ще споделя видео записа от този уебинар.

Вижте видео записа на запис на онлайн семинара с лектор Майкъл Лийндер, проведен на 24.03.2010г. на адрес: http://fedma.emea.acrobat.com/p20806969/

Интервюто, което Майкъл Лийндер даде за MarkBit при предното си посещение в България, може да буде прочетено тук: http://markbit.net/2010/01/interview-michael-leander/

За всички, които може би вече съжаляват, че не са имали възможност да посетят email Masterclass-a на Майкъл, добрата новина е че Интерконтакт организира на 09.юли неговия Social Media Masterclass.

Social media Masterclass на Майкъл Лийндер ще даде информация на всички, които се интересуват или работят в областта на маркетинга, отговори на въпросите:

 1. Защо социалните медии са станали толкова важен маркетингов инструмент
 2. Кои са основните социални медии, които бизнеса трябва да познава и използва
 3. Как социалните медии спомагат за по-добрата комуникация с клиентите
 4. Как се съставя маркетинг план и как бизнеса може да избере измежду всички най-удачните за него социални медии
 5. Трикове и техники при Facebook, Twitter, LinkedIn и Xing
 6. Как трябва да се използват блоговете и какв аинформация включва корпоративния блог
 7. Video marketing чрез YouTube и Vimeo
 8. Кои са най-често допусканите грешки при маркетинга в социалните мрежи и как да ги избегнете
 9. Много примери от практиката и как се правят успешни кампании в българските социални медии Svejo.net, Fanopic.com и Vbox7.com, за да достигнете до вашата целевата аудитория и да увеличите посещенията към вашите сайтове

Организаторите винаги имат изненади за своите гости, този път записалите се до 25.06 ще получат допълнително CD с пълен аудио запис и презентации от  „E-mail Marketing Masterclass”, проведен на 25.02.2010г.

Официалната страница за информация и записвания за Social Media Masterclass е http://www.social-media-seminar.com/

Другите официални места, където може да бъде намерена информация за събитието са:

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

, ,

Comments

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ivo Nikolov, Ivelina Atanasova. Ivelina Atanasova said: Markbit.net: Видео лекция: e-mail Marketing Masterclass на Майкъл Лийндер в България http://ow.ly/17pfqk [...]

 2. Greetings from Cairo, Egypt. Thank you so much for your kind words. Today I am tired, preparing for a 3 day seminar here in Egypt starting Thursday. Your words inspire me to do better.

  Looking very much forward to coming back to Sofia i July. And once again congratulations on your very professional blog – I am envious of you :- )

 3. You are always so kind, Michael, thank you very much.

  I’m sure you do your best and the auditory in Cairo love you already.

  Hope the weather there is fine and you enjoy your visit.

 4. [...] два от най-добрите семинари по интернет маркетинг – Email Marketing Masterclass и Social Media Masterclass с Майкъл Лийндер и вече работят по [...]

Switch to our mobile site