Aside

Видео: Google Instant – резултати за по-малко от 25 секунди

Google Instant е подобрената търсачка на Google, която стартира в САЩ на 08.09.2010г. и според PaidContent.org ще се появи през следващите седмици във Великобритания, Франция, Италия, Германия, Испания и Русия.

Обновената търсачка на Google Instant предлага резултати от търсене още по време на въвеждането на текста. Дори при въведена само една буква, инструментът предлага резултати, базирани на най-честите търсения, започвали с тази буква.

Интересна добавка за територията на САЩ е и  буквата “w”. При въвеждането и Google Instant  предлага резултати за прогноза за времето, съобразени с географското местоположение на търсещия.

С това приложение бутонът “търсене” става излишен.  Google спестява все повече време, но дали резултатите не идват твърде бързо?

И как ще се отразят промените на SEO?

Автор: Ева Минчева- Вучева

Ева е специалист по дигитален маркетинг. Бранд-мениджър е на едни от най-големите български сайтове АБВ Поща, DOX.bg, Vbox7, Vgames и Vmusic. Специализирала е Визуални комуникации в Милано, Италия и Международен маркетинг в Пфорцхайм, Германия.
Автор е на блога за онлайн маркетинг websnacking.eu. Член е на The Purple List – Общност от специалисти в различни области на маркетинга, формирана от PSFK, базирана в Ню Йорк компания за trend research и иновации.Можете да следвате Ева на twitter.com/evunzel и да четете, разбира се, статиите й в NewTrend.bg.

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

 1. [...] Видео: Google Instant – резултати за по-малко от 25 секунди [...]…

 2. На SEO самият instant search най – много да доведе повече трафик на по – задните позиции.
  Още е бъгава тази функция, не работи нормално, а постоянното сменяне на резултатите разсейва погледа. Няма да има успех тази услуга.

 3. barmolino says:

  Ами аз го ползвам от известно време не съм доволен първо при търсене се показват до болка познати и едни и същи сайтове което дразни
  второ това тук води до много критики понеже много лесно може да се манипулира от СЕО специалистите с няколко трика във вашия уеб сайт аз като СЕО любител понеже не мога да се нарека специалист дори не познавам такъв
  смело мога да твърдя че с няколко добре написани стрaници +код+линкове винаги може да си по 1-вите страници
  3-то не чакайт това скоро в Бг
  като гледам все още няма смяна на фона вие искате екстри като инстант Л:) успехче на всички фенове на гугъл мислех че съм сам ;) но напоследък чета все по интресни макар и преведени и четени от мен отдавна неща за гугъл в Бг пространството

 4. Ивелина Атанасова says:

  Стъпка по стъпка ще се случат нещата :-)

Switch to our mobile site