Aside

Нуждаете ли се от профил в социалните мрежи?

Имате нужда от профил в социалните мрежи, ако съветвате клиентите си, че те самите трябва да поддържат профил в социалните медии или ги обучавате как да го управляват.

Имате нужда от профил в социалните медии, защото клиентите търсят компания, която да управлява профилите им сред регистрираните корпоративни профили в социалните медии.

Нуждаете се от профил в социалните медии, защото за успеха на бизнеса ви е важно да бъдете сред хората, които говорят за брандовете, които са ви поверили да управлявате.

Нуждаете се от профил в социалните медии, защото колкото повече говорите с хората за марките, които управлявате, толкова по-голям ще става техния интерес и бизнесът на клиентите ви ще се развива.

Имате нужда от профил в социалните медии, ако желаете да си хванете гадже :-)

Знате и какво означава хаштага # FF? Аз разбрах за инициативата от вътрешнофирмената ни Twitter комуникация.

Е, # FF означава Follow Friday и е част от културата на Twitter. Инициативата насърчава потребителите да препоръчват на своята мрежа от приятели интересен човек или компания, която си заслужава да бъде следвана. И така всеки петък.

Предполагам от там произлиза и желанието на Twitter да ни препоръчва профили на потребители с близки до нашите интереси, които да следваме.

А вие кога за последно обновихте профила си в Twitter и Facebook?

About Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е експерт дигитален маркетинг и онлайн медии. Oсновател и собственик на онлайн медията за web 2.0 маркетинг и бизнес новини NewTrend.bg.. Блогър. Консултант.

Comments

  1. Определено всяка компания има нужда от профил в социална мрежа. По този начин всеки може да надникне в “кухнята” и интереса е става по-задълбочен. Интересна е инициативата на Twitter за препоръчване профили на потребители с интереси близки до нашите, въпреки че мен все още ме затрудняват хештаговете им :-)

  2. [...] Нуждаете ли се от профил в социалните мрежи? [...]…

Switch to our mobile site